Kyss-Projects profileert zich op de markt als een vooruitstrevende projectontwikkelaar.

De kernactiviteit is  de realisatie van luxueuze appartementen.

Open overleg met de lokale overheden resulteert in een win-win situatie zowel voor toekomstige bewoners als voor omwonenden.

De basis voor de hoge klantentevredenheid vloeit voort uit onze zeer persoonlijke aanpak waarbij topkwaliteit centraal staat.

Tijdens het bouwproces is er een heldere communicatie en doorgedreven koperbegeleiding.  De kopers krijgen steeds inzicht in de stand van zaken en uiteraard is het leuk om af en toe enkele foto’s doorgestuurd te krijgen.

Zaakvoerder Yves Braem zorgt voor een vlotte klantenbegeleiding en ziet toe op de coördinatie van het project.  Kyss-Projects doet hiervoor extra beroep op Werner De Munck, een aannemer op rust, die alle knepen van het vak kent.  Een geschenk uit de hemel en een garantie op een feilloos proces.

Mede-zaakvoerder Kurt Smet teert op een jarenlange ervaring en verzorgt de contacten met de dienst Stedenbouw en de architecten in een voorbereidende fase en doet zelf de verkoop.

 

Sabrina Pacco is gediplomeerd algemeen aannemer!  Samen met mede-oprichter Sabrine Vlijminck zorgen de dames voor een ondersteuning bij de keuze van de gebruikte materialen en de verfijning van de plannen.

Kyss-Projects, Kurt-Yves-Sabrine-Sabrina, een mooi team, bij ons koopt u in alle vertrouwen uw luxe-appartement!